Huur

Wilt u liever een alarmsysteem huren in plaats van kopen, dat is dat mogelijk.

Voor een vast bedrag per maand, bent u verzekerd van een goed werkend systeem welke door ons wordt aangelegd en gecontroleerd. U heeft er verder geen omkijken naar. Het enige wat u dient te doen, is het alarm in of uit te schakelen.

Omdat een alarm altijd maatwerk is, informeren wij u graag en komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Rekenvoorbeeld van huur:

Een woonhuis wil graag 2 infrarood sensoren en 2 magneetcontacten. Daarnaast wil men 1 rookmelder en een rookmelder met CO2 bewaking.

Wat plaatsen wij:
* 1 HUB (Centrale)
* 2 infrarood sensoren
* 2 magneetcontacten
* 1 binnensirene
* Draadloos keypad
* 1 rookmelder
* 1 Rookmelder met CO2 bewaking

Volledig geïnstalleerd en geconfigureerd door onze monteur, inclusief app instellen en controle. Jaarlijks controle door onze monteur op locatie. Door melding via vaste internetaansluitingen en GSM.

Voor deze gebruiker komt dat neer op € 45,00 inclusief BTW per maand met een minimale huur van 2 jaar. Eenmalige installatiekosten € 65,00 inclusief BTW.

Voordelen van huren:

  • Jaarlijkse controle
  • Bij defecte componenten worden deze vervangen (mits de gebruiker deze niet defect heeft gemaakt, anders zijn de kosten voor de gebruiker)
  • Altijd online met uw beveiligingssysteem
  • U heeft zelf de controle
  • Maandelijkse betaling via automatische incasso